Na de zomervakantie start muziekvereniging Ons Genoegen met het project Music4You. Op 23 september 2022 komen wij onder schooltijd langs om de kinderen van groep 6 en 7 kennis te laten maken met de mogelijkheden van het maken van muziek. De kinderen krijgen na afloop een flyer mee.

UPDATE: Helaas! We zitten vol.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Wat houdt “Music 4 You” in?

Muziekvereniging Ons Genoegen uit Wognum biedt uw kind een geheel gratis basiscursus muziek aan als naschools aanbod. Van oktober t/m februari kunnen zij op de dinsdagmiddag AMV-les volgen onder leiding van Annmarie Wever in een schoollokaal van de Bloesem. Onder deze lessen valt het leren van noten, spelen op ritme-instrumenten en blokluit. Zij zullen een paar keer op de woensdagavond uitgenodigd worden om mee te doen met het brugorkest van Ons Genoegen. In februari sluiten we dit samen af met een certificaat.

Na deze basis muziekopleiding krijgen de kinderen de kans gratis een vervolgopleiding te doen van 12 weken om muziek te leren spelen op een fanfare- of slagwerkinstrument naar keuze (saxofoon, bugel, slagwerk). Deze lessen worden gegeven in Cultureel Centrum Het Trefpunt.

Enthousiastelingen kunnen het maken van muziek hierna voortzetten via onze muziekvereniging of de Muziekunie. Vanaf dat moment zijn de lessen voor eigen rekening.

Scroll naar boven