MusicMix: Around The World

100 jarig bestaan

Jubileumconcert 100-jarige Muziekvereniging Ons Genoegen Wognum

Muziekvereniging Ons Genoegen, onder leiding van Thomas Eveleens, geeft op 25 maart een groots jubileumconcert; ‘MusicMix: Around the World’ In dit concert nemen zij het publiek mee op een boeiende, muzikale reis over de wereld. De ticketverkoop start op 27 januari.

In ‘MusicMix Around The World’ vliegt het publiek over diverse landen in de wereld. Europese bestemmingen maar ook andere werelddelen worden bezocht, zoals: Latijns-Amerika, Afrika en Australië. Muziek uit diverse landen dus, samengebracht in een gevarieerd programma. Het fanfare- orkest wordt aangevuld met een groot projectkoor, zes zangsolisten en een begeleidingscombo. Een concert voor en door leden en muziekvrienden van Ons Genoegen, kortom voor heel Wognum en omstreken. Niet alleen muzikaal, ook visueel valt er veel te genieten. Want ‘MusicMix Around the World’ is een totaalbeleving die niemand wil missen!

Het jubileumconcert vormt de afsluiting van het jubileumjaar: 100 jaar Muziekvereniging Ons Genoegen Wognum dat van start ging in januari 2022. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Prins Bernhard Cultuurfonds, VSB-fonds, Gemeente Medemblik en sponsoring van diverse bedrijven.

Waar en wanneer

Concertzaal: Sporthal De Bloesem, Conferencelaan 19 in Wognum
Datum: zaterdag 25 maart 2023
Aanvang: 20:00 uur (gate opent om 19:00 uur)

Tickets

Prijs ticket € 20,00. Verkoop tickets start op 27 januari online via www.onsgenoegen-wognum.nl U kiest uw eigen stoelnummer(s). Handbagage is toegestaan en u reist zonder paspoort. Lukt het u niet om tickets online te bestellen? Bel dan - alleen tussen 18.00u en 20.00u - met (0229)796080.


Bemanning

50 muzikanten Fanfare- en slagwerkgroep Ons Genoegen o.l.v. captain (dirigent) Thomas Eveleens Gemengd projectkoor met 70 zangers o.l.v. purser (repetitor) Frank Hoebe.

Zes zangsolisten: Annelies Wegereef, Danielle Koeman, Celine Harder, Ruud van Etten, Richard Vlaar en Angelo Nannings.

Begeleidingscombo: Frank Hoebe: piano, Branco Domburg: basgitaar en André Dekker: gitaar.

Steward (presentatie)
Ronald Overboom

Captain (muzikale leiding)
Thomas Eveleens

Scroll naar boven