Fanfare Ons Genoegen zoekt ervaren slagwerker

Tik jij onbewust bij het horen van muziek de ritmes met handen en voeten mee?

Fanfare Ons Genoegen zoekt ervaren slagwerker

Onze levendige vereniging bestaat uit een fanfare, slagwerkgroep, brugorkest en aspirant-leden. Voor ons fanfareorkest (onder leiding van dirigent Thomas Eveleens) zijn we op zoek naar een ervaren slagwerker die graag achter het drumstel plaatsneemt, maar ook affiniteit heeft met de andere instrumenten binnen de sectie.

De wekelijkse repetities vinden plaats op de woensdagavond in Wognum, waarin we onder andere toewerken naar deelname aan een festival en/of concours en diverse vernieuwende optredens per jaar. Bij onze vereniging voert plezier in samen muziek maken de boventoon.

Wat voor ientje ben jij?

Jij weet als onderdeel van de meest dynamische sectie van het orkest de rust te bewaren. Je volgt de dirigent probleemloos bij tempowijzigingen en je bent daarbij de motor van het orkest. De dirigent is zelf ook slagwerker. Hij voorziet je zo nodig van tips en trucs. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens kennismaken met onze slagwerksectie? Je bent van harte welkom op de repetitie. Neem contact op met voorzitter Jochem van Kessel via 06-51098682 of stuur een mail naar voorzitter@onsgenoegen-wognum.nl.

Misschien breng jij ons binnenkort het ritme met handen en voeten. 😉


100 jarig bestaan

15 januari 2023

Jubileumconcert 100-jarige Muziekvereniging Ons Genoegen Wognum

Scroll naar boven